Átrium Színház

Dichterliebe - Danubia Zenekar. írja a Facebookon az Átrium amely már korábban is többször jelezte hogy áthidalhatatlannak tűnő anyagi nehézségekkel küzd.


Pin By Atrium Film Szinhaz On Ad6kap6 Mikulas Az Atriumban Holiday Decor Holiday Decor

Összeszorult torokkal nagyon szomorú döntést kellett meghozniuk amit.

. Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely ahol mindenki az lehet aki. 2 hours agoAz Átrium színház története azonban most véget érhet. Az Őrült Nők Ketrece Herman-Fierstein.

19 hours agoNem tudjuk tovább tartani a színházat írja a színház csütörtök esti Facebook-posztjában. A vezetőség csütörtök este jelentette be hogy kénytelenek lehúzni a rolót és már több munkatársnak fel is kellett. Azt írják hogy a mai naptól az Átrium csapatának sok kiváló tagja a.

Margit körút 55 Budapest Hungary 1025. Színházi előadások kortárs tánc komoly- és könnyűzene filmvetítések. átrium mefisztó színház bemutató Az Átrium új bemutatója a Mefisztó Klaus Mann Mephistójának szabad átirata a kortárs kabaré műfajában sok zenével és meglepetéssel.

Színházjegy koncertjegy zene. De ha muszáj másnak mutatnod magad. A jegyhu-n színházi előadásokra koncertekre fesztiválokra sporteseményekre vásárolhat jegyet online bankkártyával.

Jelen pillanatban úgy áll a helyzet. Bezárja kapuit az Átrium. 7 hours agoHeteken belül bezárhatja kapuit Budapest közismert független színháza az Átrium.

Az utolsó napjait éli a független Átrium színház. A mai naptól az Átrium csapatának sok kiváló tagja a. HETI ÁTRIUM Ezen a héten is várunk szeretettel e heti programunk.

Az erre a nyárra elindított ösztönző kísérleti programhoz a Margitszigeti Színház a három műfajhoz három elismert kiválóság támogatását kérte akik örömmel fogadták a. Nem tudjuk tovább tartani. Jegyvásárlás az Átrium eseményeire.

Isteni végjáték David Javerbaum. 26-án kedden este 8 órakor Zolbert - Focus lemezbemutató koncertjével kezdjük a hetet majd 27-én szerdán este. Vagy épp az aki lenni akar.

A korábban Május 1. Nem tudjuk tovább tartani a színházat - tette közzé közleményben közösségi oldalán a színház. ÁTRIUM SZÍNHÁZ BISZTRÓ GALÉRIA 1024 Budapest Margit körút 55.

Az Átrium és a jobboldali médiumok között folyó kultúrpolitikai harc mérföldkőhöz ért. Itt a vége bezárják az Átrium Színházat. A Kultúrbrigád és az Átrium előadása Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely ahol mindenki az lehet aki.

Jegyvásárlás az Átrium Színház eseményeire. 9 hours agoNem tudjuk tovább tartani a színházat. A félelem megeszi a lelket Rainer Werner Fassbinder Varázsnagymama Az Őrült Nők Ketrece Herman-Fierstein.

Béres Márta One Girl Show - a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház előadása Átrium. De ha muszáj másnak mutatnod magad mint aki vagy. Atriumhu Átrium facebook Átrium youtube Átrium instagram Átrium spotify.

2 500 Ft Jegyvásárlás. Azt írják egy fillért sem kaptak a kulturális kormányzat támogatási fedezetéből. Moziként is ismert impozáns Bauhaus épület Átrium Film-Színház név alatt november 26-án nyitott meg ismét.

Óriási a baj ellehetetlenült az Átrium Színház nem tudják tovább folytatni a működésüket az már nem rentábilis. Újra megnyitotta kapuit az Átrium. Vagy épp az aki lenni akar.

Az ajándékutalvány a jegyhu rendszerében használható fel az. Jelen pillanatban úgy áll a helyzet hogy a következő hetekben az Átrium utolsó előadásait. A következő hetekben lehet látni az utolsó előadásokat.

2 hours agoKözösségi adományok menthetik meg az Átriumot. A színház a Facebook-oldalán jelentette be hogy a támogatások hiánya olyan helyzetbe sodorta őket. Gazdasági fronton vesztésre áll a.


Pin By Atrium Film Szinhaz On Ad6kap6 Mikulas Az Atriumban


Gallery Of Saint Nazaire Theatre K Architectures 14 Architecture Public Architecture Saint Nazaire


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Art Deco Architecture Atrium House Budapest


Pin On Atrium Film Szinhaz


Foto Ittlakunk Hu Home Home Decor Furniture


Az Egykori Majus 1 Mozi Jelenlegi Elotere Bauhaus Scenes Talk Show


Atrium Haz Majus 1 Mozi Grafika Kepcsarnok Hungaricana Budapest Arch Retro


A Nyolcvanas Evek Vegen A Budapest Film Megprobalta Helyreallitani Az Eredeti Bauhaus Belso Tereket De Aztan A Kilencvenes Evek Outdoor Decor Budapest Atrium


1936 Margit Korut 55 Atrium Haz Budapest Budapest Hungary Architecture


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Building Multi Story Building Structures


Atrium Haz Majus 1 Mozi Grafika Kepcsarnok Hungaricana


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Conference Room Conference Room Table Home


Foto Kurucz Agnes Talk Show Scenes


Kozzeteve Itt Budapest


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Basketball Court Court Basketball


Atrium Film Szinhaz Budapest Hungary Budapest Hungary


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Street View Building Landmarks


1958 Bem Mozi Margit Korut Akkor Martirok Utja 5b Budapest Budapest Hungary Hungary


Beke Apollo Tatra Mozik A Multbol Nlcafe Nlcafe Hu Budapest Retro History

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel